HTML

Mozisokk-Kispályás amatőr labdarúgó csapat

A néhány hete alakult, de fényes jövő előtt álló Mozisokk kispályás focicsapat hivatalos blog-ja.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

MALB-Ötödik forduló: Bambusz FC-Mozisokk 9:7

2010.05.16. 01:37 Dinnyo

Fél órával a Hidegzuhany elleni mérkőzés után, az aktuális fordulóban a Bambusz FC volt az ellenfél.A forduló előtt második helyen álló ellenfél viszonylag erős csapatnak számít és információnk szerint ők is több éve játszanak együtt. Szerencsére jó sokan voltunk, sorcserénk volt gyakorlatilag.Kovács Attila is tudta vállalni a játékot, gipsszel a kezén, az ominózus Fal vs. Ati meccs után:) Hamar két gólos vezetést szereztünk, de az ellenfél kihasználta kapusunk szerencsétlenségét és gyorsan 3-2re fordította az állást. Egyenlíteni még tudtunk, de kapushibáknak köszönhetően a vezetést már nem tudtuk megszerezni. Jóval több helyzetünk volt, mint az ellenfélnek, jóval jobban is játszottunk, mint ők, de a kapusposztunk mindenképpen erősítésre szorul.Ezen a mérkőzésen a játékosok el kezdték érezni végre egymást játékát és tanubizonyságot tett küzdeni tudásáról is.Mindent összevetve egy fájdalmas vereség a mi szempontunkból, de a védelmünkkel sem volt különösebb probléma, a támadóink pedig aggresszív letámadással könnyen zavarba hozta az ellenfelet.Negyedikek vagyunk a bajnokságban, jövőhéten az előttünk lévő Maligánfokkal játszunk, amit mindenképpen szeretnénk megnyerni és az utolsó két meccsünkből kiindulva benne van a meccsben a győzelmünk minden hátráltató tényező ellenére.

 

Gólszerzőink: Balog Ferenc, Halász Gábor, Páricsi Bálint, Molnár Máté, Konkoly Balázs és Kovács Imre(2)

 

 

Konkoly Balázsnak sok sikert kívánunk a jövő heti térdműtétéhez.Reméljük, hogy hamar visszatér a csapathoz M. Máté "Nyuszója"!:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozisokk.blog.hu/api/trackback/id/tr782006379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása